Τι σημαίνει Ultimate;

Ultimate σημαίνει κάτι (ολοκληρωμένο, πλήρης, άρτιο) και από τη μεριά μας αγωνιζόμαστε από το 2011 μέχρι σήμερα, επενδύοντας σε σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό, όπως επίσης σε σημαντικό χρηματικό κεφάλαιο, έτσι ώστε να έχουμε κάτι πραγματικά νέο, ολοκληρωμένο και όσο γίνεται άρτιο.

Το σετ αυτό αποτελεί για εμάς την ολοκλήρωση, και προς αυτή την κατεύθυνση δουλέψαμε, και δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε, αυτό που είχαμε οραματιστεί εδώ και χρόνια να υλοποιηθεί, και να ολοκληρωθεί.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, από το 2011 ηχογραφήσαμε σε κορυφαία Studios αρκετά giga, από ακουστικά και ηλεκτρικά όργανα, κρουστά, Drums, όπως επίσης πάρα πολλές Audio Percussion Loops έτσι ώστε να έχουμε μια έντελως νέα βάση δεδομένων σε Session και σόλο ήχους οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά.

Δουλέψαμε επίσης πολύ σκληρά, κατά την διάρκεια της μίξης, επεξεργασίας και όλα πέρασαν από πολλά στάδια δοκιμασίας έως ότου καταλήξουν να βρίσκονται στο σετ.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να ηχογραφηθούν ξανά κάποιοι ήχοι, προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατών καλύτερο αποτέλεσμα.

Και τα καταφέραμε.

Στην προσπάθεια μας αυτή, και στην πολυετή έρευνα που κάναμε προκειμένου να έχουμε καλύτερους και ρεαλιστικότερους ρυθμούς, δημιουργήσαμε μια αποκλειστικά δική μας μέθοδο κατασκευής νέων ρυθμώνμ πάνω στην οποία έχουν κατασκευαστεί, και θα κατασκευαστούν όλοι οι ρυθμοί του Ultimate Musicorama set.

Την μέθοδο αυτή την ονομάσαμε Ultimate Live Styles

Είναι μια μέθοδος της οποίας τα πνευματικά δικαιώματα είναι αποκλειστικά δικά μας, και η οποία περιέχει πολλές νέες τεχνικές οι οποίες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα από καμία έταιρια κατασκεύης Arranger Keyboards (και όχι μονο).

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο αυτή θα έχετε σε άρθρο που ακολουθεί σύντομα.

 Από αυτό τον ιστότοπο θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα, όπως επίσης κάθε προοπτική ανάπτυξης αυτού του έργου, το οποίο, θα συνεχίσει να επεκτείνεται, για αρκετά μεγάλο χρόνικό διάστημα, αφότου τεθεί σε κυκλοφορία.